aderarea la UE, presa din Albion a criticat dur masurile luate de guvernul britanic, sustinand ca acestea nu vor avea alt efect decat amplificarea fenomenului muncii la negru. Opinie separata fac tabloidele britanice care sustin ca decizia nu e
aderarea la UE, presa din Albion a criticat dur masurile luate de guvernul britanic, sustinand ca acestea nu vor avea alt efect decat amplificarea fenomenului muncii la negru. Opinie separata fac tabloidele britanice care sustin ca decizia nu este decat una de fatada, o "pacaleala". Amenda pentru cei prinsi ca lucreaza la negru este de 1.000 de lire sterline.
"The Independent": "Varianta cea mai proasta"
Cotidianul "The Independent" subliniaza ca romanii si bulgarii vor deveni probabil victimele economiei la negru, atat timp cat au dreptul sa calatoreasca in Marea Britanie, dar nu sa si munceasca. "Guvernul britanic nu a facut altceva prin adoptarea acestor masuri decat sa puna paie pe focul isteriei antiimigratie, slabind economia nationala si insultandu-i gratuit pe vecinii europeni", scrie "The Independent". BBC sustine ca decizia a fost una politica, dictata de campania electorala si intretinuta de presa tabloida.
"The Guardian": Reid trebuie sa-i multumeasca imparatului Traian
Cotidianul "The Guardian" ii recomanda ministrului de interne John Reid sa ii multumeasca imparatului roman Traian, in cazul in care reuseste sa scape de efectul politic al fragilului sau plan de control al imigratiei. Publicatia scrie ca, dupa cucerirea Daciei, Traian le-a dat romanilor o limba latina cu care se descurca mai usor in Spania si Italia.
"Financial Times" plange de mila serviciului de imigratie


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.