Viata politica israeliana e zguduita de un alt scandal in care este implicat premierul Ehud Olmert. Acesta, pe cand era ministru al finantelor, ar fi facut trafic de influenta pentru vanzarea unor active ale Bancii Leumi, incercand sa favorizeze dosa
Viata politica israeliana e zguduita de un alt scandal in care este implicat premierul Ehud Olmert. Acesta, pe cand era ministru al finantelor, ar fi facut trafic de influenta pentru vanzarea unor active ale Bancii Leumi, incercand sa favorizeze dosarul a doi amici miliardari.
Presa israeliana a facut, ieri, ample referiri la dezvaluirea unui ziarist specializat in investigatii, director al NFC, New First Clas, un site de informatii. In ajun, acesta notase ca "Ehud Olmert se scalda in afaceri de coruptie trecute in mod deliberat sub tacere". Intr-un nou raport privind activitatile indoielnice ale premierului se arata ca Menny Mazuz, consilier juridic al guvernului, a deschis o ancheta privind implicarea primului-ministru in vanzarea Bancii Leumi, la ora respectiva banca de stat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.