Senatorul PSD Razvan Theodorescu a cerut, la inceputul saptamanii trecute, infiintarea unui grup de lucru format din senatori si deputati pentru infiintarea televiziunii parlamentului, Senatul si Camera Deputatilor detinand deja tehnica necesara, amb
Senatorul PSD Razvan Theodorescu a cerut, la inceputul saptamanii trecute, infiintarea unui grup de lucru format din senatori si deputati pentru infiintarea televiziunii parlamentului, Senatul si Camera Deputatilor detinand deja tehnica necesara, ambalata in depozite, conform declaratiilor lui, citate de Mediafax.
Proiectul este o idee mai veche a fostului premier Adrian Nastase, intreaga tehnica existenta fiind cumparata cu fonduri europene, existenta acestei televiziuni fiind ceruta de forul european si fiind obligatorie, cel putin in principiu, de la 1 ianuarie 2007. "Avem 90% din tehnologie pregatita, Camera Deputatilor are 100%. Este o tehnologie ambalata si care sta in ambalaje de multa vreme", a spus Theodorescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.