Directorul Directiei Silvice Mehedinti, stefan Lazarescu, doreste sa achizitioneze 10 camere video pentru dotarea fiecarui ocol silvic de pe raza judetului. Padurarii vor filma hotii de lemne prinsi in flagrant pentru a aduce probe concludente in
Directorul Directiei Silvice Mehedinti, stefan Lazarescu, doreste sa achizitioneze 10 camere video pentru dotarea fiecarui ocol silvic de pe raza judetului. Padurarii vor filma hotii de lemne prinsi in flagrant pentru a aduce probe concludente in justitie.
,,Fenomenul de furt din padurile noastre inregistreaza o crestere alarmanta. Personalul silvic este amenintat, agresat si mereu in pericol si de aceea solicitam sprijin de la Ministerul Justitiei, prin aplicarea legii si a pedepselor severe, si de la Ministerul Administratiei si Internelor sa fie alaturi de noi pentru stoparea jafului din paduri.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.