Cu o singura exceptie, echipele de prim-esalon s-au impus ieri in Cupa Romaniei Timisoreana. In singura intalnire dintre doua formatii din prima liga, Universitatea Craiova a trecut cu 2-1 de Ceahlaul Piatra Neamt, in timp ce FC Caracal a furnizat su
Cu o singura exceptie, echipele de prim-esalon s-au impus ieri in Cupa Romaniei Timisoreana. In singura intalnire dintre doua formatii din prima liga, Universitatea Craiova a trecut cu 2-1 de Ceahlaul Piatra Neamt, in timp ce FC Caracal a furnizat surpriza, eliminand pe Gloria Bistrita, dupa loviturile de departajare.
Ultimele partide din 16-imile Cupei Romaniei s-au jucat ieri. Inca de dimineata s-au disputat FC Arges - FCM Bacau II si Ceahlaul - Craiova. Pitestenii s-au impus greu, cu 1-0, printr-un gol inscris de veteranul Gane in finalul partidei, asa ca nu e clar daca Dorinel Munteanu trebuie sa se bucure ca elevii sai au intrerupt seria dezastruoasa de infrangeri din campionat sau sa fie ingrijorat ca Argesul s-a chinuit cu o formatie de Liga a III-a.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.