Chelfaneala politica primita de conservatori, in sedinta de marti seara a Consiliului National de Conducere al coalitiei guvernamentale, aduce cu o corectie administrata unui scolar care nu si-a pregatit temele constiincios. Victimele "pedagogilor po
Chelfaneala politica primita de conservatori, in sedinta de marti seara a Consiliului National de Conducere al coalitiei guvernamentale, aduce cu o corectie administrata unui scolar care nu si-a pregatit temele constiincios. Victimele "pedagogilor politici" din PD si UDMR s-au nimerit a fi senatorul Sabin Cutas si deputatul Petru Calian, lasati de seful lor, profesorul Dan Voiculescu, sa faca figuratie la o intrunire "cu armele pe masa". Un demers care putea aduce mai multa vizibilitate PC - motiunea pentru demiterea vicepremierului Marko Bela - s-a transformat intr-o bila neagra, adaugata de "parteneri" la zestrea electorala a conservatorilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.