Colegiului de Conducere al Ministerului Apararii a aprobat numirea unor ofiteri superiori in functii importante de conducere din Statul Major General, Departamentul pentru Politica de Aparare si Planificare si Statul Major al fortelor Terestre. Astfe
Colegiului de Conducere al Ministerului Apararii a aprobat numirea unor ofiteri superiori in functii importante de conducere din Statul Major General, Departamentul pentru Politica de Aparare si Planificare si Statul Major al fortelor Terestre. Astfel, generalul de brigada Petru Bejinariu, comandant al Brigazii 122 Logistica, a fost numit in functia de sef al Directiei Logistica din Statul Major General, iar generalul de brigada Catalin Zisu, sef al Directiei Reprezentare, Patrimoniu si Asistenta Sociala, va ocupa functia de comandant al Comandamentului Logistic Intrunit. Contraamiralul de flotila Cornel Mihai, sef al Instructiei si Doctrinei la Statul Major al Fortelor Navale, a fost numit in postul de loctiitor al sefului Departamentului pentru Politica de Aparare si Planificare. De asemenea, contraamiral de flotila Victor Barbu, sef Resurse la Statul Major al Fortelor Navale, a fost numit in functia de sef al Directiei Organizare, Personal si Mobilizare din Statul Major General. Colonel Liviu Scrieciu, loctiitor al sefului Directiei Reprezentare, Patrimoniu si Asistenta Sociala, a fost numit ca loctiitor al comandantului Comandamentului Logistic intrunit, iar general de brigada Ioan Grecu, sef al Directiei Organizare, Personal si Mobilizare din Statul Major General, va fi sef al Resurselor la Statul Major al Fortelor Terestre.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.