La Polivalenta, 5.000 de spectatori de toate varstele au asistat la un spectacol total oferit de cea mai iubita formatie rock din Romania. Timp de peste doua ore, spectatorii au dansat, au cantat, legatura artisti - public fiind una speciala,

La Polivalenta, 5.000 de spectatori de toate varstele au asistat la un spectacol total oferit de cea mai iubita formatie rock din Romania.

Timp de peste doua ore, spectatorii au dansat, au cantat, legatura artisti - public fiind una speciala, nemaiintalnita la alte concerte, si pentru ca nici o trupa de la noi nu are o asemenea notorietate, longevitate sau originalitate in repertoriu. ""Rodati"" in concertele din tara, Nicu Covaci & Co. au atins la Bucuresti o forma de varf si, mai mult, au cantat ""Timisoara"", o piesa foarte draga lui Covaci, ""atacata"" doar in spectacole ""speciale"". Asta dupa ce, la conferinta de presa, Covaci a marturisit ca la Timisoara are probleme cu ""cei aflati acum la conducere"", motiv pentru care Phoenix nu a cantat in orasul sau natal.

CONCILIERE. Dar un prim pas spre conciliere a fost facut, una dintre importantele firme timisorene numarandu-se printre sponsorii lui ""2006 Baba Novak Tour"". Covaci a mai spus: ""De-acum incolo, la toate concertele noastre biletul de intrare nu va mai fi o simpla bucata de hartie, ci un CD sau un VCD; astfel, el va fi pastrat si va ramane in casa omului"", a spus liderul grupului. Un alt obiectiv al turneului din acest an a fost promovarea DVD-ului ""Live at Sala Palatului - octombrie 2005 Bucuresti"". Produs de Nicu Covaci & Ioji Kappl (producator executiv Ionut Contras), DVD-ul contine 17 piese binecunoscute, compuse in anii a€™60, a€™70, a€™90, a€™00: ""Vremuri"", ""Cocosii negri"", ""Negru Voda"", ""Andrii Popa"", ""Mila 2 de langa 3"" s.a.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.