Constructia Autostrazii Bucuresti-Ploiesti va spori interesul investitorilor pentru terenurile situate in localitatile din apropierea noii artere rutiere. Astfel, este de asteptat ca zone precum Saftica-Balotesti, Snagov-Gruiu, Tamasi-Ostratu-Peris s
Constructia Autostrazii Bucuresti-Ploiesti va spori interesul investitorilor pentru terenurile situate in localitatile din apropierea noii artere rutiere. Astfel, este de asteptat ca zone precum Saftica-Balotesti, Snagov-Gruiu, Tamasi-Ostratu-Peris sa devina in urmatorii ani adevarate vedete ale tranzactiilor cu pamant.
Nicolae Calinoiu, director in cadrul agentiei imobiliare Asco Properties, spune ca aceasta tendinta va fi accentuata si de faptul ca preturile din zonele metropolitane consacrate precum Pipera, Otopeni sau Mogosoaia sunt relativ mari. "De asemenea, si lipsa acuta a amplasamentelor din interiorul Bucurestiului va face din aceste locatii stele ale afacerilor cu terenuri", afirma Calinoiu.
Timpul relativ redus de acces in oras, starea buna a drumurilor, prezenta gazului si a electricitatii sunt alte puncte forte ale noilor zone-tinta pentru investitori.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.