In tara
Vremea va fi calda, dar va deveni instabila in cea mai mare parte a tarii. Mai ales dupa-amiaza si noaptea, innorarile se vor accentua si va ploua in Banat, Crisana, Maramures, Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei si in ve
In tara
Vremea va fi calda, dar va deveni instabila in cea mai mare parte a tarii. Mai ales dupa-amiaza si noaptea, innorarile se vor accentua si va ploua in Banat, Crisana, Maramures, Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei si in vestul Munteniei, unde cantitatile de apa vor depasi 25 de l/mp, iar in zona Muntilor Apuseni, a Muntilor Banatului si in Carpatii Meridionali, chiar 35-40 de l/mp. Vor fi averse insotite de descarcari electrice si de caderi de grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil si astfel de manifestari, izolate vor avea loc spre dimineata. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 22 si 28 de grade, usor mai mici pe litoral, si minime, intre 8 si 16 grade.
La Bucuresti
Vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, cu innorari noaptea, cand va ploua sub forma de aversa si se vor semnala descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima de 10-11 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.