In fiecare "Luni Dimineata", la ora 6, Vincent (Jacques Bidou) o ia de la capat cu rutina, iar monotonia il exaspereaza. O ora si jumatate de pauza de fumat in drumul spre fabrica. Inapoi acasa, la ora 5, obligatiile de familie care nu l-au lasat nic
In fiecare "Luni Dimineata", la ora 6, Vincent (Jacques Bidou) o ia de la capat cu rutina, iar monotonia il exaspereaza. O ora si jumatate de pauza de fumat in drumul spre fabrica. Inapoi acasa, la ora 5, obligatiile de familie care nu l-au lasat niciodata sa-si dea frau pasiunii de a picta. Are sotie, mama, doi copii. Nimeni nu-i da nicio atentie. Se simte ca "Omul Invizibil".
La fabrica de produse chimice unde lucreaza, n-are voie sa fumeze, si asta il scoate din sarite. Nu apuca niciodata sa termine de fumat o tigara. Acasa, nevasta (Anne Kravz - Tarnavsky) trage de el si ii cere "atentie" la pat. Vincent nu mai poate suporta inca o "Luni Dimineata"! S-a saturat de fabrica pana peste cap. S-a saturat de nevasta, de copii, de viata imposibila, sufocanta si plina de contradictii din orasel, unde excentricitatile sunt ceva obisnuit... Batranul Albert merge pe aceeasi carare in fiecare zi. Postasul citeste corespondenta tuturor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.