Kevin Federline, sotul cantaretei Britney Spears, isi face debutul in actorie cu un musical hip-hop inspirat din piesele lui William Shakespeare, informeaza editia electronica a cotidianului "The Sun". Kevin va aparea in filmul "Caught On Tape", 
Kevin Federline, sotul cantaretei Britney Spears, isi face debutul in actorie cu un musical hip-hop inspirat din piesele lui William Shakespeare, informeaza editia electronica a cotidianului "The Sun". Kevin va aparea in filmul "Caught On Tape", alaturi de alti actori precum Bokeem Woodbine, Cedric The Entertainer si Vivica A. Fox. Filmul prezinta povestea unui baiat care il filmeaza in secret pe iubitul mamei sale in timp ce acesta pune la cale o crima si va explora conditia umana asa cum a facut-o Shakespeare, dar cu ajutorul dialogului rimat specific rapului.SharkUnul dintre subiectele favorite ale americanilor in ultimii 100 si mai mult de ani a fost lumea tribunalelor. Numeroase seriale au avut ca eroi avocati ai vedetelor, avocati din oficiu, avocati pentru drepturile copilului sau echipe de procurori. CBS propune anul acesta un nou serial de gen, avand in centru inca o stea de cinema indreptata catre televiziune, actorul James Woods. Sebastian Stark este un avocat lipsit de scrupule, extrem de increzator pe fortele sale si caruia un caz castigat cu mare finete ii schimba viata. Lui Stark i se propune sa devina procurorul-sef al diviziei care se ocupa de crime "importante". Ajuns sa lucreze alaturi de cea mai mare rivala a sa, Jessica Devlin (Jeri Ryan), o procuroare de cariera care il dispretuieste pentru tacticile sale josnice, Stark conduce o echipa de tineri procurori care isi incep cariera intr-un mod cu totul special. Pentru ca, desi a trecut de partea "baietilor buni", Stark nu renunta la modul sau de lucru pentru a castiga cu orice pret procesele prin care crede ca isi va rascumpara pacatele din vremea avocatiei.In varsta de 59 de ani, James Woods a aparut pe genericul a peste 100 de filme sau seriale, ca actor, regizor si producator, a fost de doua ori nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul principal din "Salvador" si cel secundar din "Fantomele din Mississippi", a castigat un premiu Emmy si un Glob de Aur pentru rolul din miniseria "Promise", precum si inca un premiu Emmy pentru rolul principal din "Numele meu este Bill W." Debutul sau in celebritate s-a produs in 1979 cu "The Onion Field", dupa ce cariera sa de actor incepuse cand avea in jur de 20 de ani, pe Broadway.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.