Iuliu Muresan (foto dreapta), presedintele lui CFR Cluj, a declarat ieri ca pentru a-l pedepsi pe Gigi Becali pentru iesirile sale Comisia de disciplina a FRF ar trebui fie sa depuncteze Steaua, fie sa il declare pe patronul ros-albastrilor persona n
Iuliu Muresan (foto dreapta), presedintele lui CFR Cluj, a declarat ieri ca pentru a-l pedepsi pe Gigi Becali pentru iesirile sale Comisia de disciplina a FRF ar trebui fie sa depuncteze Steaua, fie sa il declare pe patronul ros-albastrilor persona non-grata in fotbalul romanesc. Oficialul clujenilor va aparea astazi in fata Comisiei de disciplina dupa memoriul facut de clubul sau impotriva lui Becali pe motiv de discriminare, dupa ce acesta a numit CFR Cluj "echipa ungureasca". "Impotriva Stelei trebuie luate masuri drastice. Pe unii oameni, o amenda de un miliard de lei vechi nu ii afecteaza. Trebuie gasite alte solutii. Nu sunt pentru depunctarea echipelor, dar aceasta este singura solutie. De fapt, mai este una. Declararea acestor oameni persona non-grata, ceea ce inseamna ca nu se vor mai putea implica in nici un fel in fotbal", a afirmat Muresan. "Becali este si om politic, este si foarte mediatizat, de aceea devine periculos. Este pacat ca in aceasta saptamana, in care FIFA face o ampla campanie antirasism, noi ne judecam cu Becali pentru declaratii discriminatoare", a adaugat Iuliu Muresan. Tot in sedinta de azi a Comisiei de disciplina se mai judeca solicitarea de despagubiri in valoare de 300.000 de euro de catre CFR Cluj impotriva lui Dorinel Munteanu, iar Gigi Becali va mai raspunde si la plangerea inaintata de arbitrul Sorin Corpodean, pe care patronul Stelei l-a jignit intr-o emisiune tv in direct. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.