Banca Italo Romena a inaugurat noua agentie din Craiova, centru strategic cu o intensa activitate industriala, comerciala si culturala. Este a noua agentie dupa cele deschise la Bucuresti, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca, Brasov, Bacau, Constanta si a D
Banca Italo Romena a inaugurat noua agentie din Craiova, centru strategic cu o intensa activitate industriala, comerciala si culturala. Este a noua agentie dupa cele deschise la Bucuresti, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca, Brasov, Bacau, Constanta si a Directiei Generale din Treviso - Italia. Banca Italo Romena a inregistrat, in primul semestru al anului 2006, o crestere pozitiva, incepand cu marirea volumelor. Creditele au crescut la 308 milioane de euro, cu 50,2%, iar fondurile atrase in mod direct s-au majorat de la 159,6 la 198,7 milioane, cu o crestere de 24,5%.
Banca Italo Romena face parte din grupul Veneto Banca, cu care conlucreaza.
Se va initia si finantarea unui proiect inovator in sectorul tele-medicinei, realizat in parteneriat cu ESA - agentia spatiala europeana. Proiectul prevede folosirea unei platforme satelitare cu ajutorul careia spitalele din Timisoara, Bucuresti si Treviso vor putea dialoga pentru stabilirea diagnosticelor tratamentelor la distanta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.