Imofinance a contractat de la Banca Comerciala Romana si Volksbank imprumuturi pe termen mediu si lung in valoare totala de 12,5 milioane euro, a anuntat grupul din Cluj-Napoca. Imprumuturile au fost contractate de doua companii ale grupului, respect
Imofinance a contractat de la Banca Comerciala Romana si Volksbank imprumuturi pe termen mediu si lung in valoare totala de 12,5 milioane euro, a anuntat grupul din Cluj-Napoca. Imprumuturile au fost contractate de doua companii ale grupului, respectiv firma de dezvoltare imobiliara Imoinvest si Imocredit, specializate in activitatile de sustinere financiara in regim ipotecar, se arata intr-un comunicat al Imofinance. Conducerea grupului a precizat ca atragerea imprumuturilor a fost facilitata de noile proiecte imobiliare ale Imofinance, dezvoltate in Sibiu, Bucuresti si Cluj-Napoca si prin acordarea de credite suplimentare pentru ofertele la pachet, care vizeaza apartamente, credite ipotecare, polita de asigurare, evaluare si asistenta notariala, destinate cumpararii sau modernizarii locuintelor. "Recentele contracte de imprumut, semnate cu BCR si Volksbank, asigura un supliment de resurse de 12,5 milioane euro peste capitalurile proprii ale actionarilor grupului, cifrate in prezent la peste 11,5 milioane euro, si imprumuturile anterior contractate cu alte trei banci, in suma de 5 milioane euro", potrivit grupului. Activele totale ale grupului Imofinance au crescut de la 3,28 milioane euro in 2003 la 29,7 milioane euro la 30 septembrie 2006, urmand ca angajarea noilor credite sa determine o crestere spre 40 milioane euro, potrivit Imofinance. Grupul intentioneaza sa acceseze finantari suplimentare din partea bancile comerciale romanesti, a institutiilor financiare internationale sau de pe piata primara locala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.