In pozitia 69 a vietii (ne referim, bineinteles, la varsta), Benone Sinulescu a inceput sa colinde muzical cu formatia Milenium, din Chisinau. ""Roadele"" vor fi adunate intr-un album ce va intra pe piata la 3 decembrie. Si nea Beni pl

In pozitia 69 a vietii
(ne referim, bineinteles,
la varsta), Benone Sinulescu a inceput sa colinde
muzical cu formatia Milenium, din Chisinau. ""Roadele"" vor fi adunate intr-un album ce va intra pe piata
la 3 decembrie.

Si nea Beni pleaca la colindat? Ei bine, da, va scoate un CD cu colinde. Ce, numai Ducu Bertzi poate? Benone e mandru de noul ""copil"" pe care l-a conceput impreuna cu trupa Milenium. ""Este cel mai elaborat album al meu"", s-a confesat ieri ""popularul"" pe canapeaua lui Maruta. Ce l-a determinat pe Benone Sinulescu sa lase o tara deoparte muzica populara (altoita cu pop) si sa imbratisese cantecele sfinte?

DIN ""CASA"". Probabil ca lucrurile au fost randuite in asa fel, incat Beni sa ne colinde inainte de a implini 70 de ani. Ce urmeaza? Mare proiect, mare. ""De ziua mea, anul viitor, in luna mai, voi face un spectacol extraordinar la Ateneul Roman, unde m-am lansat ca solist. Vor fi peste 100 de muzicanti pe scena. Nici nu pot sa dorm cu gandul sa iasa bine. Nu vreau sa fiu penibil."" Oricum, nea Beni va avea o ""integrala"" pe care i-o va construi Electrecord. Din cele peste 150 de melodii din ""casa"" se va scoate un CD ""best of Benone Sinulescu"".

NOROC! Niciodata cantaretul n-a uitat ce noroc a avut mama lui cand, in 1955, a castigat la Loto 10.000 de lei. ""Va dati seama, pe vremea aceea, sa castigi atatia bani! Eu am muncit si-am primit 2.500 de la Radio. Un kilogram de carne costa 400 de lei... Cu 10.000 de lei puteai cumpara vreo zece porci! Eu mi-am cumparat un ceas de mana. Gheorghe Zamfir si-a luat si el unul si am mers in parc ca sa ne facem poze cu ceasurile!"" Acesta este Benone Sinulescu. Mereu sincer, generos... cu informatiile despre el, glumet si in pas cu moda. Daca nea Beni s-a filmat cu haina de blana, palarie si ochelari de soare cu sclipici, se vede cu ochiul liber ca reuseste sa faca fata tendintelor muzicii mileniului trei. ""Tinerii ma opresc pe strada si ma intreaba de unde mi-am cumparat ochelarii cu care apar in videoclipul meu. Le-am zis ca am luat niste ceolofan si niste sticla si mi-am facut o pereche!"" Bravo, Beni! Tine-o tot asa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.