"High School Musical" va porni la drum pentru un turneu national de concerte. Filmul, de mare succes in SUA, a devenit un fenomen pop, iar starurile de pe micile ecrane, cum ar fi Monique Coleman si Lucas Grabeel, vor concerta in 40 de orase incepand
"High School Musical" va porni la drum pentru un turneu national de concerte. Filmul, de mare succes in SUA, a devenit un fenomen pop, iar starurile de pe micile ecrane, cum ar fi Monique Coleman si Lucas Grabeel, vor concerta in 40 de orase incepand cu data de 30 noiembrie. Evenimentul se va numi "High School Musical: The Concert" si a adus deja canalului Disney un disc de platina si, ca bonus, un nou sezon al filmului. De-a lungul turneului vor veni si ceilalti actori, Corbin Bleu, Ashley Tisdale si Vanessa Hudgens, carora li se vor alatura si invitati precum Drew Seeley, care a scris "Get'cha Head in the Game" si care a avut un cuvant de spus la soundtrack-ul serialului. Coleman lucreaza la proiectul ABC, "Dancing with the stars", care se va termina pe data de 15 noiembrie, insa Zac Efron nu va participa, din pacate, la turneul programat, deoarece lucreaza la musicalul "Hairspray".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.