„Cazul Radoi“ este repus pe tapet. Atacat de stelisti pentru ca a spus ca jucatorul va sta cel putin 4 luni pe tusa, Pompiliu Popescu, cel despre care Gigi Becali spunea ca e „doar un ginecolog“, se mandreste ca a avut drepta

„Cazul Radoi“ este repus pe tapet. Atacat de stelisti pentru ca a spus ca jucatorul va sta cel putin 4 luni pe tusa, Pompiliu Popescu, cel despre care Gigi Becali spunea ca e „doar un ginecolog“, se mandreste ca a avut dreptate.

Scandalul dintre conducerea Stelei si medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu, a starnit extrem de multe reactii inainte de inceperea sezonului. La patru luni de la episodul respectiv s-a dovedit, din pacate, ca Popescu a avut dreptate, Mirel Radoi nefiind inca apt sa intre intr-o partida oficiala.

Toata tevatura s-a creat in jurul perioadei pe care Mirel Radoi urma sa o petreaca pe tusa dupa ce in cantonamentul din Austria din luna iunie au reaparut problemele la genunchi. Dupa ce a incercat sa joace in cateva partide amicale, Radoi a fost nevoit sa mearga la Bologna pentru un consult. Acolo, a fost operat la meniscul genunchiului drept, la Spitalul Rizzoli, dupa care a inceput recuperarea la cunoscuta clinica ortopedica Isokinetic.

La vremea respectiva, Pompiliu Popescu a spus ca jucatorul va trebui sa stea cel putin patru luni in afara gazonului, fapt ce a starnit mania celor de la Steaua. Gigi Becali, Mihai Stoica, Cosmin Olaroiu l-au pus la colt pe medicul Nationalei, acuzandu-l ca si-a dat cu parerea in necunostinta de cauza. In stilul sau, Gigi Becali a spus: „Ne da noua sfaturi un ginecolog? Ce, nu stiu specialistii de la Bologna mai bine cum stau lucrurile. Astea sunt rautati, pentru ca e anti-Steaua. Mirel nu va sta mai mult de doua luni pe bara, va juca in Liga Campionilor“. Pe acelasi ton s-a exprimat si Cosmin Olaroiu, deranjat de faptul ca Popescu se exprimase ca Radoi ar fi trebuit sa se opereze in urma cu doi ani. „Radoi e mai important pentru Steaua decat pentru Nationala“, a spus Olaroiu, deranjat de faptul ca jucatorul a fost suspendat de federatie in conditiile in care medicul Nationalei stia ca are probleme de sanatate.

Disputa intre Steaua si FRF
Steaua si FRF au avut o adevarata disputa pe tema accidentarii lui Radoi, totul pornind de la declaratia lui Pompiliu Popescu. In scandal a intervenit si presedintele federatiei, Mircea Sandu, care a tinut sa-si apere colaboratorul. Conducerea ros-albastra a tinut sa-i linisteasca pe fanii echipei imediat dupa operatia din luna iulie, spunand ca in maximum doua luni capitanul echipei va reveni in echipa. Cele patru luni pronosticate de medicul Nationalei sunt gata sa se incheie, demonstrandu-se ca acesta a avut dreptate.

Victoras Iacob si-a prelungit si el vacanta fortata


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.