Domo a inlocuit creditul doar cu buletinul cu o oferta de creditare destinata achizitionarii oricarui produs din reteaua proprie. Clientii retailerului vor putea contracta un credit la o dobanda anuala de 9,9%. Domo a retras de pe piata creditul "cu
Domo a inlocuit creditul doar cu buletinul cu o oferta de creditare destinata achizitionarii oricarui produs din reteaua proprie. Clientii retailerului vor putea contracta un credit la o dobanda anuala de 9,9%. Domo a retras de pe piata creditul "cu buletinul" din 22 octombrie, cand au intrat in vigoare noile norme BNR privind creditarea.
BNR a stabilit conditii mai restrictive pentru creditarea populatiei, prin modificarea si completarea Normei 10/2005 privind limitarea riscului de credit la creditele destinate persoanelor fizice. Principala modificare vizeaza includerea in angajamentele totale de plata lunare ale persoanelor fizice, pe langa principal si dobanda, si a altor costuri care decurg din contractele de credite, reprezentand toate cheltuielile pe care solicitantul trebuie sa le suporte pentru acordarea si derularea fiecarui imprumut.
Dupa cifra de afaceri, Domo este al doilea retailer ca marime din Romania specializat in electrocasnice, electronice, IT&C, cu o retea nationala de 105 magazine si peste 1.000 angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.