Dinamo a invins fara probleme marti seara pe Farul II, echipa din Liga a III-a, si a trecut in optimile de finala ale competitiei, diferenta fiind facuta din nou de atacantii de clasa ai "cainilor". "A fost un meci util, pentru ca am dat o sansa unor
Dinamo a invins fara probleme marti seara pe Farul II, echipa din Liga a III-a, si a trecut in optimile de finala ale competitiei, diferenta fiind facuta din nou de atacantii de clasa ai "cainilor". "A fost un meci util, pentru ca am dat o sansa unor fotbalisti pe care nu i-am folosit pana acum. Era normal ca elevii mei sa trateze acest meci mai lejer, avand in vedere ca jucam cu un adversar din liga a treia, care pana la urma s-a dovedit destul de bine asezat. Mi-a placut cum a jucat Farul II", a comentat Rednic dupa jocul de pe "National". "A fost un antrenament reusit, se putea si mai bine. Noi ne gandim mai mult la meciurile care vor veni, pentru ca avem un program greu", a comentat Ionel Danciulescu, cel care a facut cuplu in ofensiva cu Ganea, Claudiu Niculescu fiind menajat * Dorinel Munteanu a reusit cu FC Arges victoria pe care fanii alb-violetilor o asteapta din etapa a II-a a campionatului, insa pitestenii nu se pot lauda prea tare, fiindca au trecut foarte greu de o echipa din Liga a III-a. "O victorie foarte chinuita. Ma asteptam la un meci foarte greu, pentru ca inca n-am reusit sa ne revenim psihic dupa atatea insuccese in campionat. Ma bucur ca am invins si sper ca acest rezultat sa insemne un nou inceput pentru noi", a comentat Dorinel Munteanu. Autorul unicului gol al partidei, Ionel Tersinio Gane, a explicat maniera neregulamentara, dar eficace pentru spargerea ghetii. "Am si incercat o stratagema si vad ca mi-a purtat noroc: am vrut sa joc cu numarul 19 pe tricou si cu alt numar, 3, pe sort. Era nevoie de aceasta victorie pentru ca echipa sa se descatuseze", a spus Gane * Craiova a invins pe Ceahlaul in singurul meci al zilei care a opus doua echipe din primul esalon si merge mai departe in Cupa, iar Stefan Stoica a ajuns la patru victorii consecutive de cand a preluat "Stiinta". "In prima repriza am jucat si contra brigazii de arbitri. Nu inteleg cum la un meci cu doua echipe din prima liga a fost trimisa o brigada de anonimi. In partea a doua, probabil si-au dat seama de greselile facute si si-au revenit. Sunt bucuros de calificare, chiar daca jocul nu a stralucit", a declarat Adrian Mititelu la finalul unui joc in care Stoica si-a permis sa menajeze doi titulari * Rapid nu a avut emotii cu CSM Rm. Valcea, rezolvand problema calificarii inca de la pauza. Giulestenii par decisi sa se bata pentru trofeu, in conditiile in care Razvan Lucescu a folosit sapte dintre titulari, intreaga linie de mijloc fiind cea standard, insa rabdarea suporterilor rapidisti pare sa fi ajuns la final in ceea ce-l priveste pe Lucian Burdujan, autorul unei ratari incredibile in ultimele secunde ale meciului de la Iasi, atacantul fiind huiduit pe intreaga durata a meciului. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.