Daca stam si vedem ca cele mai multe dintre chioscurile cunoscute care comercializeaza produse de panificatie precongelate nu dispun de propriile puncte sanitare ne dam seama cat suferim la respectarea normelor UE", a declarat pentru Adevarul presedi
Daca stam si vedem ca cele mai multe dintre chioscurile cunoscute care comercializeaza produse de panificatie precongelate nu dispun de propriile puncte sanitare ne dam seama cat suferim la respectarea normelor UE", a declarat pentru Adevarul presedintele Rompan, Aurel Popescu. In Romania, Fornetti, unul dintre marii prodicatori de produse precongelate, a reusit sa se puna la adapost fata de rigorile comunitare cel putin in privinta segmentului de comercializare pe care l-a francizat. Teotertic, compania mama ar trebui sa fie interesata de conditiile in care propriile produse sunt puse in vanzare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.