Sumele primite de la bugetul de stat pentru transporturi sunt la minimul necesar, insa vor fi suplimentate din Fondul de Dezvoltare, ce va cuprinde venituri din privatizari si care va finanta proiectele mari de infrastructura, a declarat, ieri, mini
Sumele primite de la bugetul de stat pentru transporturi sunt la minimul necesar, insa vor fi suplimentate din Fondul de Dezvoltare, ce va cuprinde venituri din privatizari si care va finanta proiectele mari de infrastructura, a declarat, ieri, ministrul transporturilor, Radu Berceanu, citat de NewsIn. Comisiile de administratie, amenajarea teritoriului din Camera Deputatilor si Senatului au avizat, ieri, bugetul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT). Prezent la dezbatere, Berceanu a afirmat ca nu a obtinut bugetul care i-ar fi fost necesar, cu toate ca s-au dus „batalii sangeroase”.

MTCT va primi inca 1 miliard de euro
Berceanu a dat asigurari ca in urma discutiilor de la Guvern, MTCT va primi sume suplimentare din Fondul de Dezvoltare, care va fi folosit exclusiv pentru marile proiecte de infrastructura.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.