Dupa o lunga perioada de incertitudine, timp in care a riscat chiar desfiintarea, lucrurile incep sa se clarifice la fosta campioana a baschetului masculin autohton, West Petrom Arad demarand si o colaborare cu unul dintre cele mai puternice cluburi
Dupa o lunga perioada de incertitudine, timp in care a riscat chiar desfiintarea, lucrurile incep sa se clarifice la fosta campioana a baschetului masculin autohton, West Petrom Arad demarand si o colaborare cu unul dintre cele mai puternice cluburi din Europa, Cibona Zagreb (Croatia). Sprijinita financiar de un grup de investitori italieni, care pare decis sa se implice in baschet, echipa din Arad isi va schimba denumirea, urmand sa apara in documentele FRB sub numele de Basket Team Dispotech. Totodata, in cursul zilei de ieri era asteptat sa soseasca la Arad si noul antrenor, Davor Sestak, unul dintre secunzii campioanei Croatiei, care a anuntat ca va aduce in Romania un pivot si o extrema de la echipa de tineret a clubului din Zagreb.
Potrivit declaratiei vicepresedintelui Vali Visky, investitorii italieni au declarat ca vor sa transfere din iarna si doi jucatori de la celebra grupare Benetton Treviso, astfel ca noua echipa din Arad va avea in componenta sase stranieri, in prezent fiind legitimati cu acte in regula americanul David Morris si bosniacul Radenko Toroman. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.