O viata mi-a placut provocarea, de altfel fara ea degeaba existi. Cred in ea, ma lupt cu ea si, fara vorbe mari, chiar vreau sa ajung sa o provoc si eu la randul meu. Ma mangaie un sentiment placut cand ma uit la ceva nou, ma uit cu interes si, ca de
O viata mi-a placut provocarea, de altfel fara ea degeaba existi. Cred in ea, ma lupt cu ea si, fara vorbe mari, chiar vreau sa ajung sa o provoc si eu la randul meu. Ma mangaie un sentiment placut cand ma uit la ceva nou, ma uit cu interes si, ca de fiecare data, pornesc stand cu mainile la spate, nevoind sa dau frau liber intuitiei, pentru ca incep sa calc pe un teren virgin. De multe ori reusesc, dar, din pacate, sunt si situatii cand citesti o carte si dupa zece pagini o dai deoparte. Nu este cazul unui serial, de exemplu, care, dupa patruzeci de minute, ti-a clatit creierul si, indiferent daca te-a edificat sau nu, il lasi sau pur si simplu te gandesti la ale tale. Sper sa va obisnuiti cu stilul meu, nu dau nume, dar de multe ori ma exprim ori cu dragoste, ori cu mahnire, daca e nevoie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.