O femeie din statul american Florida a pierdut custodia copilului sau, in varsta de sase ani, pentru ca fumeaza, acesta fiind primul caz de acest fel in Statele Unite, relateaza Sky News. Tammy Pierce, fosta asistenta, a fost descrisa in tribunal dre
O femeie din statul american Florida a pierdut custodia copilului sau, in varsta de sase ani, pentru ca fumeaza, acesta fiind primul caz de acest fel in Statele Unite, relateaza Sky News. Tammy Pierce, fosta asistenta, a fost descrisa in tribunal drept o mama "iubitoare si grijulie". Judecatorul a spus insa ca fiul femeii, Joel, ar trebui sa traiasca impreuna cu tatal sau pentru ca femeia fuma foarte mult. Chiar daca s-a lasat de fumat dupa decizia tribunalului, Tammy, in varsta de 32 de ani, isi poate vedea fiul doar in timpul vacantelor scolare. Ea traieste in Florida si fostul sot sta la mai mult de 1600 de kilometri departare. Tammy a facut apel, insa verdictul a ramas acelasi. Tatal copilului s-a plans ca hainele copilului miros a fum de tigara dupa ce isi viziteaza mama si ca se teme ca fumatul pasiv sa nu-i fi cauzat unele necazuri cu sanatatea, precum o infectie la ureche, de care suferise. Tammy intentioneaza sa mai faca un apel pentru a obtine custodia baiatului. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.