Ultima moda in materie de operatii estetice este transplantul de gene, practicat cu mare succes la Los Angeles. Tentate de promisiunile specialistilor care le asigura ca in urma transplantului vor avea gene mai groase, mai dese si mai lungi, femeile
Ultima moda in materie de operatii estetice este transplantul de gene, practicat cu mare succes la Los Angeles. Tentate de promisiunile specialistilor care le asigura ca in urma transplantului vor avea gene mai groase, mai dese si mai lungi, femeile cu bani au luat efectiv cu asalt centrele care practica asemenea operatii. O astfel de operatie, care are loc sub anestezie locala, costa in jur de 3000 de dolari. Noile "gene" sunt recoltate din zona cefei pacientei care are nevoie de 50-60 astfel de fire in fiecare pleoapa.
Odata transplantul terminat, problema genelor nu este insa pe deplin rezolvata. Pentru ca acestea cresc mult mai lungi decat cele naturale, ele trebuie ajustate din cand in cand. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.