"Decarul" stelist Nicolae Dica (foto) a declarat ieri ca ii pare rau de faptul ca "anumiti oameni" au inceput sa dea in jucatorii stelisti dupa rezultatele inregistrate in ultima perioada, spunand despre acestia ca nu au valoare. Dica ii raspunde ast
"Decarul" stelist Nicolae Dica (foto) a declarat ieri ca ii pare rau de faptul ca "anumiti oameni" au inceput sa dea in jucatorii stelisti dupa rezultatele inregistrate in ultima perioada, spunand despre acestia ca nu au valoare. Dica ii raspunde astfel presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, care a afirmat ca o parte dintre fotbalistii Stelei nu au valoare. "Suntem atacati pe nedrept. Nu am auzit aceleasi lucruri dupa meciul de la Kiev sau dupa intalnirile cu Standard. Asta ma doare cel mai mult", a declarat Dica. Acesta a precizat ca nu a injurat galeria echipei sale, dupa infrangerea suferita la Galati, cu Otelul, scor 1-2, si spune ca se teme de huiduielile fanilor si la meciul de astazi cu Forex. "Nu este adevarat ca m-am injurat cu galeria. Sper ca suporterii sa afle ca nu este adevarat ce s-a spus si sper sa nu fiu huiduit. De doi ani si jumatate de cand sunt la Steaua am reusit doua titluri, o semifinala de Cupa UEFA, intrarea in grupele Ligii Campionilor. Trebuia sa castigam la Galati, iar unul dintre vinovati sunt eu, pentru ca am ratat multe ocazii", a spus Dica. Dupa ce presa italiana a scris despre el ca este noul Hagi, Dica a afirmat: "Nu pot sa ma compar cu Hagi. A jucat la Real, la Barcelona, a fost la mondiale si europene. A fost un jucator extraordinar!". Dica estimeaza ca sansele de a castiga campionatul sunt foarte mici, dar a precizat ca atat el cat si colegii lui vor lupta pana la final: "Sunt 12 puncte fata de Dinamo si cred ca sanse mai avem, dar mici. Speram in continuare". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.