Marius Niculae a declarat ieri, intr-un interviu acordat pentru "NewsIn", ca nu exclude varianta revenirii la Dinamo, acolo unde si-a inceput cariera. Internationalul roman, care a mai jucat la Sporting Lisabona si Standard Liege, a spus ca ii asteap
Marius Niculae a declarat ieri, intr-un interviu acordat pentru "NewsIn", ca nu exclude varianta revenirii la Dinamo, acolo unde si-a inceput cariera. Internationalul roman, care a mai jucat la Sporting Lisabona si Standard Liege, a spus ca ii asteapta pe actionarii dinmovisti sa-i faca o oferta. "Inca nu am demarat negocierile cu Dinamo, dar este foarte posibil sa revin la echipa unde m-am format ca jucator. Ma multumesc si cu un asemenea contract, daca nu ma inteleg cu un alt club din Europa. Astept sa vad care este oferta lui Dinamo, dupa care voi lua o decizie. In momentul de fata totul se afla doar la nivel de posibilitate", a spus Niculae. Acesta s-a referit si la perioada de cateva luni (din vara pana acum), in care s-a pregatit singur, dupa despartirea de Standard. "Nu doresc nimanui sa treaca prin ceea ce am trecut eu in aceste luni! Este cu atat mai dureros pentru mine, cu cat in sfarsit revenisem si in vederile echipei nationale. Sper sa rezolv cat mai repede aceasta problema, iar pana la finalul anului sa fiu din nou legitimat la o echipa", a spus Niculae, care a adaugat ca ofertele primite pana acum au fost pe niste salarii "de mizerie". Niculae a mai declarat ca meritul pentru parcursul excelent al lui Dinamo in acest sezon este "al jucatorilor si al antrenorilor si mai putin al conducatorilor". Referitor la declaratiile lui Niculae, antrenorul "cainilor rosii", Mircea Rednic, a spus: "Nu o sa vina nici un Niculae! N-am nevoie de nici un jucator pana in iarna!". "Puriul" a mai spus ca este greu ca Niculae sa joace la Dinamo chiar si in cazul in care va ajunge in "Groapa", in conditiile in care are deja trei atacanti de valoare, Cl. Niculescu, Danciulescu si I. Ganea. "In vara, cand l-am vrut, ne-a refuzat! Acum nu cred ca are loc la Dinamo", a mai spus Rednic. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.