Actionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a postat un nou mesaj pe blog-ul sau, prin care isi exprima sprijinul fata de antrenorul Razvan Lucescu si de jucatorii giulesteni, la doar doua zile dupa ce se declarase nemultumit de mersul echipei. Copos a infirmat, totodata, ca se va implica in vreun fel in alcatuirea echipei.
"Cred foarte mult in Razvan, in actuala echipa si in determinarea lor de a indeplini obiectivele pe care si le-au asumat pentru acest sezon competitional. Nu m-am implicat niciodata in alcatuirea echipei si in stabilirea manierei de joc, nu am jucatori preferati si detestati, tin la toti ca la copiii mei si ii apreciez pe fiecare in functie de performantele si daruirea lor", spune Copos pe blog-ul sau gazduit de site-ul "www.fzr.ro".
Dupa meciul de la Iasi, cu Politehnica, scor 0-0 in etapa a 12-a a Ligii I, Copos a spus ca "trebuie luate masuri imediate la echipa", fara a preciza insa cine trebuie sa le ia si la ce nivel.
Ieri, R. Lucescu a declarat ca nu pleaca de la Rapid si ca situatia din Giulesti se imbunatateste, mai ales dupa ce jucatorilor li s-au platit restantele financiare. (MIG)