Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu a dispus efectuarea unor controale in farmaciile din toata tara pentru ca a primit semnale ca noul program national de diabet nu se aplica corespunzator. "Am primit semnale ca prevederile programului de diabet po
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu a dispus efectuarea unor controale in farmaciile din toata tara pentru ca a primit semnale ca noul program national de diabet nu se aplica corespunzator. "Am primit semnale ca prevederile programului de diabet potrivit carora antidiabeticele orale trebuie eliberate gratuit prin farmaciile cu circuit deschis nu sunt respectate peste tot, de aceea am inceput controalele in Bucuresti", a declarat, ieri, pentru NewsIn, ministrul Nicolaescu. Tot ieri, potrivit ministrului Sanatatii, au fost demarate controale si in alte trei judete ale tarii. Eugen Nicolaescu a refuzat insa sa precizeze care sunt acestea, dorind ca "aceste verificari sa fie eficiente".
Potrivit ministrului, controalele vor dura o saptamana, iar in functie de rezultate se vor face corectiile necesare. Nicolaescu a adaugat ca asteapta si explicatii din partea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate referitoare la aceasta situatie. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.