Dupa ce campioana handbalului feminin autohton, Rulmentul Brasov, a fost eliminata din cursa pentru grupele Ligii Campionilor de vicecampioana Ungariei, ieri, la tragerea la sorti a meciurilor din cadrul turului al treilea din cupele europene, alte d
Dupa ce campioana handbalului feminin autohton, Rulmentul Brasov, a fost eliminata din cursa pentru grupele Ligii Campionilor de vicecampioana Ungariei, ieri, la tragerea la sorti a meciurilor din cadrul turului al treilea din cupele europene, alte doua reprezentante autohtone, Oltchim Rm. Valcea si HC Zalau, au aflat ca vor avea de trecut tot de un baraj maghiar pentru a accede in fazele superioare. Astfel, in Cupa Cupelor, liderul Ligii Nationale, Oltchim Rm. Valcea, va intalni la inceputul anului 2007 puternica echipa Cornexi Alcoa, prima mansa urmand sa se desfasoare in Ungaria, in vreme ce returul este programat o saptamana mai tarziu, in fief-ul gruparii antrenate de Gheorghe Tadici (foto). In Cupa EHF, fosta echipa pregatita de Tadici, HC Zalau, are o misiune dificila impotriva formatiei DVSC Debrecen, primul meci urmand sa se dispute in Romania, iar Rulmentul are de trecut de danezele de la FCK Handbold Copenhaga, prima partida fiind programata in deplasare. Singura reprezentanta a Romaniei care pare sa fi avut o sansa ceva mai mare este Universitatea Jolidon Cluj-Napoca, studentele urmand sa evolueze in Challenge Cup in compania gruparii CS Madeira, prima intalnire urmand sa aiba loc in arhipeleagul portughez.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.