Stralucirea, una dintre fiicele vrajitoarei Mercedesa din Craiova, a fost rapita, duminica seara, pentru a doua oara in acest an, chiar din fata casei sale, iar Stivens, cel care a disparut cu fata si prima data, este acuzat, din nou, de rapirea aces
Stralucirea, una dintre fiicele vrajitoarei Mercedesa din Craiova, a fost rapita, duminica seara, pentru a doua oara in acest an, chiar din fata casei sale, iar Stivens, cel care a disparut cu fata si prima data, este acuzat, din nou, de rapirea acesteia. Presupusul rapitor a ajuns in fata casei in care locuieste vrajitoarea Mercedesa insotit de prietenii sai, care erau inarmati cu sabii si bate. Mercedesa a declarat ca a trait clipe de groaza cand, dupa ce s-a intors acasa insotita de Stralucirea si o alta fata de-a sa, a fost agresata de cei care au venit sa-i rapeasca fiica. "Nu este pentru prima data cand Stivens incearca sa o fure pe fata mea, Stralucirea. I-am spus si atunci, ii spun si acum ca nu i-o dau. Nu ne putem face rude. Oricum, daca o violeaza el isi bate joc de ea, dar si el va primi 10-15 ani de puscarie", a spus Mercedesa, citata de Mediafax. Aceasta sustine ca rapitorii au bagat-o si pe ea in masina, alaturi de Stralucirea, dar ca au eliberat-o in fata Spitalului Judetean de Urgenta Craiova.
Tatal Stralucirii, Medalion, a avut deja o discutie cu Xenofob, tatal lui Stivens, pentru eliberarea fetei. "Eu i-am spus sa imi aduca fata acasa. El a zis ca nu are ce sa le mai faca la baieti si, daca au un astfel de comportament, sa mearga la inchisoare. Daca o aduce fata mare acasa, atunci le dau fata. Data trecuta mi-au cerut 200.000 de euro. Atunci le-am spus ca le dau, numai sa mi-o aduca acasa, desi nu dispuneam de banii astia", a declarat Medalion.
Politistii doljeni au inceput actiunile de cautare a Stralucirii. "Duminica, in jurul orei 20.00, politistii Sectiei 2 Politie au fost sesizati de catre Dinasalda Ionita (n.r. - Mercedesa) ca fiica sa, Mihaela (n.r. - Stralucirea), a fost furata de catre sase tineri cu doua masini straine. Ei au plecat in directii necunoscute. Pe baza celor declarate de familia fetei noi vom intreprinde cercetarile necesare pentru a o gasi", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, subcomisar Maria Vasile. Fata vrajitoarei Mercedesa, in varsta de 15 ani, a disparut pentru a doua oara in acest an. Prima data, in luna martie, tot Stivens a fost acuzat de rapirea ei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.