Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Cluj-Napoca, Nicolae Moldovan, si-a inaintat, ieri, demisia din functie, dupa ce saptamana trecuta a fost implicat intr-un accident rutier. "Sunt doar cateva randuri in care Moldovan spune ca demisioneaza si n
Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Cluj-Napoca, Nicolae Moldovan, si-a inaintat, ieri, demisia din functie, dupa ce saptamana trecuta a fost implicat intr-un accident rutier. "Sunt doar cateva randuri in care Moldovan spune ca demisioneaza si nu motiveaza in nici un fel decizia sa", a declarat Ilie Narita, procurorul general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj. Cererea de demisie a fost deja transmisa Consiliului Superior al Magistraturii, care va decide in urmatoarea sedinta daca o accepta sau nu.
In 16 octombrie, prim-procurorul Nicolae Moldovan, aflat in concediu de odihna, a fost implicat intr-un accident rutier in comuna Floresti. Incercand sa evite un animal aparut brusc pe sosea, Nicolae Moldovan a pierdut controlul volanului, iar masina s-a rasturnat. In urma accidentului, Moldovan nu a suferit leziuni grave. Potrivit Mediafax, el a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur in aerul expirat. Dupa cercetarile la fata locului si decongestionarea traficului, prim-procurorul a fost dus la Clinica Medicala III pentru recoltarea de probe biologice. "Din buletinul de analiza toxicologica-rezulta ca alcoolemia acestuia in sange a fost sub 0,80 la mie", a declarat Raluca Seucan, purtator de cuvant al IPJ Cluj. Moldovan a fost amendat, iar permisul i-a fost suspendat pentru o perioada de 90 de zile.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.