Un cetatean american, despre care se spune ca ar fi calatorit in strainatate pentru a intretine relatii sexuale cu minori este pe cale de a se infatisa in instanta. Antony Bianchi, in varsta de 43 de ani, proprietar al unui hotel din North Wildwood,
Un cetatean american, despre care se spune ca ar fi calatorit in strainatate pentru a intretine relatii sexuale cu minori este pe cale de a se infatisa in instanta. Antony Bianchi, in varsta de 43 de ani, proprietar al unui hotel din North Wildwood, a fost arestat in ianuarie, anul acesta, fara a dispune de posibilitatea de a fi eliberat pe cautiune. Agentiile internationale de presa au relatat ca acesta ar fi calatorit in Romania, Moldova si Cuba, pentru a racola minori in vederea intretinerii de raporturi sexuale cu acestia. Cel putin sase dintre victimele lui Bianchi - care se afla, in prezent, intr-o inchisoare federala din Philadephia - sunt asteptate sa depuna marturie in cadrul procesului intentat acestuia, programat sa inceapa in ianuarie, anul viitor, a declarat unul din procurorii care instrumenteaza cazul.
Amnistiat la Moscova
Bianchi, care nu a fost acuzat de vreo infractiune in statul New Jersey, a fost pus sub acuzare de procurorii districtului de est din Pennsylvania, deoarece acesta ar fi parasit SUA folosind aeroportul international din Philadelphia. Cetateanul american, care a fost amnistiat de autoritatile de la Moscova dupa ce un tribunal din Rusia l-a condamnat pentru molestare, in anul 2000, nu a fost extradat in statele in care acesta ar fi comis infractiunile de natura sexuala deoarece acestea nu dispun de resursele necesare instrumentarii cazului, a declarat avocatul lui Bianchi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.