UCRAINA, UPL, etapa a 11-a * CIPRIAN MARICA a jucat toate minutele pentru Sahtar Donetk, 0-1 acasa cu Arsenal Kiev. Marica a primit un cartonas galben. De la Sahtar, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU (foto), au lipsit FLAVIUS STOICAN (accidentat) si
UCRAINA, UPL, etapa a 11-a * CIPRIAN MARICA a jucat toate minutele pentru Sahtar Donetk, 0-1 acasa cu Arsenal Kiev. Marica a primit un cartonas galben. De la Sahtar, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU (foto), au lipsit FLAVIUS STOICAN (accidentat) si RAZVAN RAT (doar rezerva la acest meci). In urma acestui rezultat, Sahtar a ramas pe locul doi, cu 26 de puncte, cu trei mai putine decat liderul Dinamo Kiev * CATALIN LICHIOIU (accidentat) a lipsit de la Vorskla Poltava, 0-0 in deplasare cu Krivbas Krivoi-Rog.
SPANIA, Primera Division, etapa a 7-a * LAURENTIU ROSU a intrat in minutul 74 pentru Recreativo Huelva, 1-2 acasa cu Getafe. Rosu l-a schimbat pe Aitor. De la Getafe a lipsit COSMIN CONTRA * GABRIEL TAMAS a intrat in minutul 84 pentru Celta Vigo, 1-0 in deplasare cu Athletic Bilbao. Tamas l-a schimbat pe Placente.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 10-a * DANIEL NICULAE a fost integralist pentru AJ Auxerre, 0-0 acasa cu Paris Saint Germain.
POLONIA, Ekstrraklasa, etapa a 11-a * EMILIAN DOLHA a fost integralist pentru Wisla Cracovia, 0-0 in deplasare cu Zaglebie Lubin. De la Wisla au lipsit NORBERT NITA si HRISTU CHIACU.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 23-a * POMPILIU STOICA a fost titular pentru FC Moscova, 0-5 acasa cu Rubin Kazan. Stoica a fost inlocuit in minutul 26 de Bistrov * GEORGE FLORESCU a jucat toate minutele pentru Torpedo Moscova, 1-1 acasa cu Spartak Moscova * SEBASTIAN HUTAN a fost rezerva pentru Dinamo Moscova, 1-0 acasa cu SPartak Nalcik.
TURCIA, Super Lig, etapa a 10-a * GIANI KIRITA a jucat toate minutele pentru Gaziantepspor, 0-0 in deplasare cu Antalyaspor. Kirita a primit un cartonas galben.
BELGIA, cupa, 16-imi de finala (un meci) * ALIN STOICA a lipsit de la KAA Gent, 2-1 in deplasare cu KVK Tienen. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.