Fotografiile surorilor australiene Alicia si Jasmin Singerl au facut inconjurul lumii pentru ca, desi sunt gemene si au fost concepute natural, cele doua fetite, acum in varsta de cinci luni, sunt complet diferite. Expertii spun ca sansele aducerii p
Fotografiile surorilor australiene Alicia si Jasmin Singerl au facut inconjurul lumii pentru ca, desi sunt gemene si au fost concepute natural, cele doua fetite, acum in varsta de cinci luni, sunt complet diferite. Expertii spun ca sansele aducerii pe lume a unor gemeni cu trasaturi fizice atat de deosebite (Alicia este neagra, iar Jasmin alba) sunt de una la un milion, relateza dailymail.co.uk. Micutele locuiesc cu parintii lor in Burpengary, in nordul orasului Brisbane. Mama lor, Natasha Knight, 35 de ani, este jumatate englezoaica, jumatate jamaicana, iar tatal, Michael Singerl, 34 de ani, este neamt. Cuplul mai are o fiica in varsta de cinci ani, Taylah, care este blonda cu ochi albastri, dar cu ten masliniu. Natasha Knight povesteste ca medicii au intuit, inca din timpul sarcinii, ca fiecare dintre gemene ar putea mosteni in totalitate trasaturile unuia din parinti. "E, intr-adevar, uluitor. Sunt atat de diferite. Cand s-au nascut, pur si simplu ne-a izbit contrastul dintre ele. (...) Unii oameni chiar ma intrebau la inceput daca nu cumva au fost incurcate la spital. Dar nici vorba de incurcatura. Sunt fetele mele si amandoua sunt superbe", spune mama lor. Expertii in genetica spun ca, in mod normal, ovulele unei femei mulatre contin atat gene pentru piele negra, cat si pentru alba. Exista insa si situatii in care ovulele contin gene pentru o singura culoare a pielii. In cazul gemenelor Singerl a fost vorba despre doua astfel de ovule.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.