Un incident de o violenta rar intalnita a avut loc intr-o localitate din judetul Bistrita. Un taximetrist din Bistrita a fost retinut pentru 24 de ore si prezentat Tribunalului Bistrita-Nasaud, cu propunerea de arestare preventiva pentru tentativa d
Un incident de o violenta rar intalnita a avut loc intr-o localitate din judetul Bistrita. Un taximetrist din Bistrita a fost retinut pentru 24 de ore si prezentat Tribunalului Bistrita-Nasaud, cu propunerea de arestare preventiva pentru tentativa de omor calificat, fiind acuzat ca a trecut in mod intentionat, cu masina de cinci ori peste un barbat. Incidentul s-a petrecut la sfarsitul saptamanii trecute, pe terasa unui bar din localitatea bistriteana Budacu de Jos. Mai multe persoane au vazut cum taximetristul Emil L., de 52 ani, originar din Budacu de Jos, a intrat intentionat cu taxiul pe care-l conducea pe terasa barului unde se afla Danut S., in varsta de 33 de ani, din localitate.
Razbunare crunta
Initial, barbatul a fost strivit de peretele exterior al cladirii, dupa care soferul taxiului a manevarat masina inapoi-inainte si a trecut de cinci ori cu rotile peste barbatul cazut la pamant. Sub privirile ingrozite ale oamenilor, care au chemat Politia, la un moment dat soferul s-a oprit cu autoturismul intr-un stalp metalic al terasei. La fata locului a sosit o echipa de politisti si un procuror din cadrul Parchetului Tribunalului Bistrita-Nasaud.
In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca soferul taxiului consumase alcool si, pe fondul unui conflict mai vechi cu barbatul aflat in bar, a decis sa-i aplice acestuia o corectie. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud, fiind internata in stare grava, avand mai multe traumatisme. Soferul taxiului este cercetat pentru tentativa de omor calificat. In cazul in care barbatul accidentat va deceda, politistii vor schimba incadrarea juridica a faptei, iar pedeapsa va fi mai mare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.