Seful democratilor Emil Boc nu este foarte sigur daca si-a exercitat stagiul militar. Dupa ce duminica seara le-a dezvaluit tinerilor democrati, la o cafea, ca a fugit de armata, lucrand un an la CAP, ieri, seful PD s-a razgandit si a sustinut ca, de
Seful democratilor Emil Boc nu este foarte sigur daca si-a exercitat stagiul militar. Dupa ce duminica seara le-a dezvaluit tinerilor democrati, la o cafea, ca a fugit de armata, lucrand un an la CAP, ieri, seful PD s-a razgandit si a sustinut ca, de fapt, a facut noua luni de armata dupa ce a dat cu sapa la cooperativa comunala.
Liderul PD, Emil Boc, a dezvaluit, duminica seara, intr-o intalnire cu studentii democrati, ca, dupa ce a absolvit liceul si nu a luat examenul la Facultatea de Drept, a fost nevoit sa lucreze un an la un CAP pentru a nu fi incorporat in armata. "M-a marcat foarte mult acel moment cand trebuia sa merg in armata. Auzisem ca in armata te prostesti si uiti", s-a confesat liderul PD. In fata pericolului iminent, Boc a ales munca la sapa, lucrand 12 luni la CAP-ul din comuna natala, cot la cot cu familia. "Am mers pe camp, am strans baloti de fan, de paie", a marturisit seful PD. Acesta a explicat ca, in decursul anului in care a fost CAP-ist, a invatat manualele de istorie si de filosofie.
Hazardul a facut insa ca programa sa se schimbe dupa un an, iar Boc sa constate ca materiile invatate nu aveau legatura cu examenul la drept. Cum armata il pandea din nou, Boc a fost nevoit sa se inscrie la Facultatea de Istorie si Filosofie, alegand specializarea Filosofie, dupa ce a dat cu banul.
Ieri insa, liderul PD a tinut sa precizeze ca a facut armata. "Intr-adevar, am facut un an la CAP, dar, dupa aceea, am facut si armata noua luni de zile, nu un an si sase luni. A fost placut la CAP, dar am facut si armata, dupa aceea, intrand la facultate. Potrivit regulilor de atunci, in cazul in care erai student, faceai numai noua luni de armata, nu un an si sase luni", a explicat Boc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.