Un avocat bucurestean si prietena lui au murit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un accident rutier petrecut in judetul Hunedoara. Accidentul a avut loc putin dupa miezul noptii, la iesirea din comuna hunedoreana Vetel, pe drumul care face legatura intre Deva si Arad, autoturismul in care se aflau Emil Radu Darvareanu, de 26 de ani, si prietena lui, Simona Badea, de 22 de ani, izbindu-se violent de un camion. "Masina a intrat cu viteza in curba si a intrat in fata camionului meu. Nu am mai reusit sa evit impactul. Cred ca soferul a adormit la volan, altfel nu imi explic de ce nu a ramas pe banda lui", a spus soferul de camion.
Autoturismul, un Volvo S60, a intrat pur si simplu sub camion, cadavrul tanarului avocat ajungand pe bancheta din spate, iar motorul si caroseria masinii pliindu-se peste el. "Interventia a fost foarte dificila si a durat aproximativ o ora. Prima oara am scos din masina un scaun de bebelus si ne-am temut ca sub cadavrul tanarului este un copil. Am lucrat la lumina reflectoarelor si am utilizat toata aparatura din dotare pentru a dezmembra masina facuta praf", a spus plutonierul Marius Oancea, din echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situatii de urgenta "Iancu de Hunedoara".
In masina distrusa aproape in intregime, politistii au gasit cateva sute de euro si mai multe milioane de lei, precum si un document care arata ca cei doi mergeau la München, in Germania. Barbatul avea o legitimatie de avocat, iar tanara, care era studenta la Academia de Stiinte Economice Bucuresti, sectia Contabilitate si Informatica de Gestiune, avea un permis de acces in Ministerul Apararii Nationale. Politistii nu au stabilit pana in prezent imprejurarile exacte in care s-a produs accidentul.