Ecourile confruntarii dintre Steaua si Real Madrid nu s-au stins inca in presa spaniola. Cotidianul AS se plange de faptul ca, la dineul oficial de dinaintea intalnirii de la Bucuresti, presedintele Stelei, Gigi Becali, a incercat sa vanda gruparii m

Ecourile confruntarii dintre Steaua si Real Madrid nu s-au stins inca in presa spaniola. Cotidianul AS se plange de faptul ca, la dineul oficial de dinaintea intalnirii de la Bucuresti, presedintele Stelei, Gigi Becali, a incercat sa vanda gruparii madrilene un jucator accidentat, pe capitanul Mirel Radoi.

REUNIUNE. Pe de alta parte, publicatia iberica noteaza ca ""noul Real"" s-a nascut in Romania. Presedintele ""albilor"", Ramon Calderon, si jucatorii madrileni au discutat timp indelungat inaintea partidei cu Steaua, reuniunea fiind denumita ""pactul de la Bucuresti"". ""Am vorbit cu intreg grupul, dar si cu fiecare jucator in parte. Nu m-am referit la probleme tehnice. Le-am spus doar ca ar trebui sa se gandeasca la faptul ca exista milioane de persoane care sufera sau se bucura in functie de ceea ce fac ei. Intrunirea de la Bucuresti a fost decisiva pentru noul Madrid"", a spus presedintele. In plus, Ramon Calderon a dezvaluit ca dupa meciul pierdut cu Getafe, capitanul Raul i-a zis ca, daca lucrurile vor continua asa, el se gandeste sa plece: ""Mi-a spus ca sufera, ca nu mai poate sa doarma noaptea si ca, daca situatia nu se va schimba, el nu mai vrea sa continue la Real"". Intre timp, lucrurile au luat o alta intorsatura. Dupa victoriile cu Steaua si Barcelona, euforia madrilenilor a atins cote maxime. Doar Emerson a ramas cu picioarele pe pamant: ""Au fost doua succese importante, dar inca n-am castigat nici Liga Campionilor, nici campionatul"". In aceasta seara, elevii lui Fabio Capello vor juca in Cupa Spaniei impotriva modestei Ecija. Tehnicianul italian va trimite pe teren rezervele, mai ales ca unii jucatori sunt indisponibili: Roberto Carlos si-a fracturat un deget in El Clasico, incercand sa-l opreasca pe Lionel Messi.

BRAZILIANUL FRED AR PUTEA RATA PARTIDA CU STEAUA DIN LIGA CAMPIONILOR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.