Presedintele PNG Gigi Becali si-a anuntat intentia de a candida la alegerile pentru Parlamentul European (PE), precizand ca apoi va renunta pentru a candida la Parlamentul roman, informeaza Mediafax. "Intentionez sa candidez la alegerile pentru europ
Presedintele PNG Gigi Becali si-a anuntat intentia de a candida la alegerile pentru Parlamentul European (PE), precizand ca apoi va renunta pentru a candida la Parlamentul roman, informeaza Mediafax. "Intentionez sa candidez la alegerile pentru europarlamentari, doar eu sunt armasarul care trag caruta (PNG, n.r.). Daca voi castiga, trag caruta mai departe la alegerile parlamentare. Tre' sa conduc tara romaneasca. Ce-mi trebuie mie Parlament European, sa-mi dea mie aia 7000 de euro pe luna?", a declarat Becali. El nu a facut decat sa confirme avertismentul ZIUA, conform caruia proiectul de Lege privind alegerea PE permite liderilor populisti gen Gigi Becali si Vadim Tudor sa recurga la un tertip inselator pentru electorat si pagubos pentru reprezentarea Romaniei in Europa. Sefii PNG si PRM se vor aseza in fruntea sirului de candidati propusi de partidele lor pentru PE doar pentru a trage dupa ei o lista cu personaje anonime si lipsite de valoare, pentru ca, dupa numararea voturilor, "locomotivele" sa se retraga, lasand locul supleantilor necunoscuti. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.