Peste 60 de conducatori auto au ramas fara permise, la sfarsitul saptamanii trecute, in urma unei ample actiuni realizata de Brigada de Politie Rutiera a Capitalei care a avut ca scop prevenirea si combaterea conducerii autovehiculelor pe drumurile p
Peste 60 de conducatori auto au ramas fara permise, la sfarsitul saptamanii trecute, in urma unei ample actiuni realizata de Brigada de Politie Rutiera a Capitalei care a avut ca scop prevenirea si combaterea conducerii autovehiculelor pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice ori cu viteza excesiva, precum si prevenirea si combaterea furturilor de autovehicule. Agentii de circulatie au retinut 62 de permise auto, cei mai multi dintre soferi fiind prinsi la volan sub influenta bauturilor alcoolice sau conducand cu viteza mai mare decat cea admisa. Au fost intocmite si 13 dosare penale, zece pen-tru conducerea masinii sub influenta alcoolului, doua pentru conducerea autoturismelor fara permis, iar unul pentru conducerea autovehiculului neinmatricu-lat.
De asemenea, politistii au aplicat peste 2600 de sanctiuni. Dintre acestea 60 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteza, 671 pentru opriri si stationari neregulamentare si 80 pentru nerespectarea culorii rosii a semaforului. Totodata, agentii de circulatie au retinut circa 50 de certificate de inmatriculare. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.