Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a declarat ca numirea lui Stefan Stoica in functia de antrenor principal a fost de bun augur pentru echipa olteana, care a reusit sa obtina sambata a treia victorie consecutiva in tot atatea meciuri di
Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a declarat ca numirea lui Stefan Stoica in functia de antrenor principal a fost de bun augur pentru echipa olteana, care a reusit sa obtina sambata a treia victorie consecutiva in tot atatea meciuri disputate sub noua conducere tehnica. "Aducerea lui Stoica a fost de bun augur si a insemnat un lucru pozitiv la echipa. Jucatorii au inceput sa-si dea drumul la joc. Suntem o echipa tanara, vor mai fi meciuri proaste, dar viitorul e al nostru", a declarat Mititelu la finalul meciului cu FC National, castigat in deplasare cu 2-1. Mititelu a subliniat ca a avut emotii foarte mari dupa ce FC National a reusit sa marcheze pentru 1-2. "Am avut meciul in mana, iar pe final puteam fi egalati. 75 la suta din meci echipa a jucat foarte, foarte bine. O clasare in primele 7-8 echipe la sfarsitul turului ar fi onorabila. M-am simtit de parca am fi jucat acasa", a spus Mititelu, facand referire la faptul ca dintre cei aproximativ 4.000 de spectatori din Cotroceni, in jur de 2.500 au fost suporteri ai Universitatii. Antrenorul Stefan Stoica s-a declarat bucuros pentru cele trei puncte obtinute si pentru faptul ca jucatorii sai au dovedit ca sunt puternici. "A fost un joc bun, mi-a placut ritmul. Terenul de buna calitate a facut ca jocul sa fie deschis. In mometul in care ai 2-0 si primesti gol este foarte greu sa-i ceri echipei sa atace", a explicat Stoica momentele din repriza a doua, in care jucatorii sai s-au retras in aparare. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.