Primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie face ierarhii cu liderii PSD Bucuresti. In "lista lui Vanghelie", prima pozitie este ocupata de Ion Iliescu, dupa care vine Mircea Geoana, iar pe locul trei este Sorin Oprescu. Adrian Nastase nu numai ca nu a fo
Primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie face ierarhii cu liderii PSD Bucuresti. In "lista lui Vanghelie", prima pozitie este ocupata de Ion Iliescu, dupa care vine Mircea Geoana, iar pe locul trei este Sorin Oprescu. Adrian Nastase nu numai ca nu a fost inclus in lista primarului, ba mai mult, Vanghelie l-a sfatuit sa iasa la pensie. Edilul si-a manifestat indiferenta fata de platforma politica pe care o pregateste Adrian Nastase. "Tin foarte mult la domnul Nastase, sa se duca acasa, la pensie", a comentat Marian Vanghelie. Declaratiile acestuia au venit dupa sedinta conducerii organizatiei PSD Bucuresti, convocata vineri seara. In cadrul discutiilor, Sorin Oprescu, liderul filialei, i-a informat pe reprezentantii PSD ca nu a luat inca nici o decizie cu privire la eventuala candidatura la sefia PSD. Oprescu le-a mai spus liderilor organizatiei ca ii va informa atunci cand se va decide pentru ce functie de conducere la nivel national va candida. Intrebat daca il va sustine pe Oprescu in cazul in care acesta va candida la functia de presedinte al PSD Bucuresti, Vanghelie a spus: "Dupa ce ne informeaza, o sa analizez. Intai sa ne informeze". Atat Vanghelie, cat si Oprescu au negat informatiile din presa legate de presupusul "puci" impotriva lui Oprescu, care ar fi fost programat la aceasta sedinta a Biroului Executiv. Oprescu a opinat ca o astfel de informatie arata ca "imaginatia romanilor este atat de bogata" incat romanii sunt "un neam de scenaristi". (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.