Tehnicianul echipei din Cotroceni, Marin Duna, urmeaza sa fie demis din functie in urma infrangerii pe teren propriu suferite sambata seara in fata celor de la Universitatea Craiova. La finalul respectivei partide mai multi membri ai Consiliului de A
Tehnicianul echipei din Cotroceni, Marin Duna, urmeaza sa fie demis din functie in urma infrangerii pe teren propriu suferite sambata seara in fata celor de la Universitatea Craiova. La finalul respectivei partide mai multi membri ai Consiliului de Administratie al gruparii bancare i-au sugerat lui Duna sa-si prezinte demisia, insa deoarece tehnicianul a refuzat pe moment, el urmand sa fie demis in cursul zilei de astazi. Conform unor surse din interiorul clubului FC National, printre posibilii inlocuitori ai lui Duna s-ar afla Aurel Sunda, Basarab Panduru sau Sorin Cartu, ultimul reziliindu-si ieri contractul cu Politehnica Timisoara. Duna s-a aflat la conducerea echipei FC National de la inceputul acestui sezon, iar dupa 12 etape, formatia bancara se afla pe locul 15, cu 9 puncte. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.