Managerul general al lui FC Arges, Dorinel Munteanu, s-a declarat dezamagit atat de rezultatul meciului cu fosta sa echipa, CFR Cluj, pierdut sambata, in deplasare, cu 0-2, cat si de reactia oficialilor, jucatorilor si spectatorilor clujeni. "Sunt de
Managerul general al lui FC Arges, Dorinel Munteanu, s-a declarat dezamagit atat de rezultatul meciului cu fosta sa echipa, CFR Cluj, pierdut sambata, in deplasare, cu 0-2, cat si de reactia oficialilor, jucatorilor si spectatorilor clujeni. "Sunt dezamagit de rezultat. Jocul a fost echilibrat pana la eliminarea lui Daouda, care ne-a afectat, la fel ca si penalty-ul ratat de Tanasa la 0-1. Apoi a venit si eliminarea lui Crivac si totul s-a terminat. Cred ca avem o munca grea de facut in continuare, dar cred ca ne vom salva de la retrogradare", a spus Munteanu. Acesta a comentat si reactia clujenilor. "Fotbalistii de la CFR n-au vrut sa se salute cu mine, dar ii inteleg, pentru ca acest lucru le-a fost impus. Iar spectatorii care m-au huiduit nu reprezinta Clujul!", a spus Munteanu, care i-a aplaudat si le-a aratat inima celor care-l fluierau.
Altfel, la sedinta tehnica de dinaintea meciului, oficialii clujeni au anuntat ca Munteanu va fi trecut pe lista de rezerve a lui CFR, insa in final au admis ca a fost vorba despre o gluma. La finalul partidei, Iuliu Muresan, presedintele executiv al lui CFR, l-a atacat pe Munteanu: "Nu are nici o contributie la cum joaca echipa acum. CFR a castigat foarte clar meciul cu FC Arges, pe care l-a dominat la toate capitolele".
In schimb, patronul lui CFR, Arpad Paszkany, nu a dorit sa vorbeasca despre Munteanu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.