La 22 noiembrie 1956 Hrusciov si Andropov incheiau cu violenta Revolutia Maghiara, punand capat si sperantelor noastre de a scapa de comunism. Un an dupa acela, la 22 noiembrie 1957, anuntarea de catre Kennedy a crizei cubaneze, iarasi a desteptat na
La 22 noiembrie 1956 Hrusciov si Andropov incheiau cu violenta Revolutia Maghiara, punand capat si sperantelor noastre de a scapa de comunism. Un an dupa acela, la 22 noiembrie 1957, anuntarea de catre Kennedy a crizei cubaneze, iarasi a desteptat nadejdea de a vedea eliberarea noastra prin infrangerea URSS. Desi populatiile din tarile comuniste ar fi acceptat grozaviile bombardamentelor atomice ca sa scape de ororile bolsevismului, totul s-a incheiat cu o blocada temporara a Cubei, iar noi am mai ramas sub comunism inca 32 de ani, dupa cum Cuba, dupa 49 de ani, continua sa suporte regimul lui Castro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.