Fosta gimnasta Catalina Ponor, tripla campioana olimpica la JO de la Atena, a incheiat un contract in valoare de 30.000 de euro pentru a participa la o serie de reprezentatii televizate in Japonia, informeaza Mediafax. Conform sursei citate, spectaco
Fosta gimnasta Catalina Ponor, tripla campioana olimpica la JO de la Atena, a incheiat un contract in valoare de 30.000 de euro pentru a participa la o serie de reprezentatii televizate in Japonia, informeaza Mediafax. Conform sursei citate, spectacolele fostei gimnaste se vor derula, in perioada 13 noiembrie 2006 t- 2 ianuarie 2007, urmand sa fie produse si difuzate la un post de televiziune din Yokohama. Pana atunci, insa, Catalina Ponor continua sa urmeze, la Constanta, un amplu tratament pentru problemele medicale de la coloana vertebrala, doctorul la care a apelat fiind un roman stabilit de 21 de ani in Germania, care-l trateaza si pe printul Albert de Monaco, si care si-a deschis pe Litoral o clinica de specialitate. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.