Posteriorul lui Robbie Williams a fost, fara nici un dubiu, vedeta editiei de anul acesta a premiilor MTV Latin American Music care a fost pentru prima data organizata in alt loc decat Miami, transmite Reuters, citata de Mediafax.
"MTV a inteles in sfarsit ca Miami nu inseamna America Latina", a spus prezentatorul evenimentului din capitala Mexicului, actorul Diego Luna, celor 10.000 de spectatori. Britanicul Robbie Williams, care a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun artist pop international, a pus pe jar publicul inainte de a interpreta hitul sau "Rock DJ", in momentul in care si-a dat pantalonii jos si si-a aratat fundul. Daddy Yankee, care a contribuit la raspandirea stilului reggaeton, un amestec intre reggae si hip hop, a primit premiul pentru artistul anului. "Reggaeton a facut schimbari in muzica. Reggaeton e aici pentru a ramane, asta ne-au demonstrat oamenii", a declarat portoricanul. Columbianca Shakira a plecat acasa cu premiul pentru cantecul anului, pentru melodia "Hips don't lie" de pe cel de-al doilea album al sau in limba engleza "Oral Fixation Vol. 2". Mexicanca Julieta Venegas, nominalizata la sase categorii, a castigat premiul pentru cel mai bun artist al anului.
Trupa Panda a castigat trei premii, la categoriile "cel mai bun grup muzical", "cea mai buna interpretare alternativ" si "debutul anului". Ceremonia a avut loc la arena Palacio de los Deportes, in Mexico City. (D.V.)