Dinamo nu a jucat in prima etapa a grupei B si va debuta in aceasta faza a Cupei UEFA pe 2 noiembrie, la Bucuresti, contra lui Besiktas. Echipa turca a inceput dezastruos, 0-2 la Istanbul cu Tottenham (goluri Ghaly - 32 si Berbatov - 69), si nici in
Dinamo nu a jucat in prima etapa a grupei B si va debuta in aceasta faza a Cupei UEFA pe 2 noiembrie, la Bucuresti, contra lui Besiktas. Echipa turca a inceput dezastruos, 0-2 la Istanbul cu Tottenham (goluri Ghaly - 32 si Berbatov - 69), si nici in campionat nu merge prea bine. Besiktas i-a folosit pe Runje - Serdar Kurtulus, Mehmet (46 Deivson), Gokhan Zan, Burak, Baki - Nobre, Ricardinho, Ibrahim Uzulmez, Fahri (66 Ibrahim Akin) - Ibrahim Toraman, iar Tottenham a jucat cu Robinson - Chimbonda, Dawson, King, Assou-Ekotto - Ghaly (83 Lennon), Huddlestone, Jenas, Murphy (80 Ziegler) - Berbatov (90 Defoe), Robbie Keane. "Am jucat impotriva unui adversar important. Nu am reusit sa rezolvam problema de la mijlocul terenului, iar in teren s-a aflat un Berbatov la nivel foarte inalt. Nu am reusit sa dam ritm jocului si am pierdut multe dueluri om la om. Trebuia sa jucam mai mult pe extreme, nu pe centru. Acum nu avem alta optiune. Trebuie sa castigam unul din meciurile din deplasare", a spus francezul Jean Tigana, antrenorul lui Besiktas. "Sunt multumit pentru cele trei puncte. A fost o experienta interesanta pentru noi sa jucam la Istanbul", a replicat olandezul Martin Jol, tehnicinanul lui Tottenham. In celalalt meci al grupei, FC Burges si Bayer Leverkusen au remizat in Belgia, scor 1-1. Bayer a deschis scorul in prima repriza (Schneider - 37), dar Bruges a egalat in partea a doua a meciului (Clement - 52). Bruges a jucat cu Stijnen - Clement, Gvozdenovic, Maertens, Pedersen - Blondel, Daerden, Englebert, Vermant - Ishiaku (87 Yulu-Matondo), Balaban, iar Bayer cu Butt - Stenman, Juan, Haggui, Madouni - Schneider, Barnetta (90 Babic), Ramelow, Rolfes - Barbarez, Kiessling (67 Voronin).
"Sunt fericit pentru acest punct. Am luptat mult pentru el in fata unei echipe care ne-a tinut sub presiune", a declarat antrenorul lui Bayer, Michael Skibbe, in conditiile in care echipa sa venea dupa un 0-3 in campionat pe terenul lui Stuttgart. "M-a bucurat doar jocul, nu si rezultatul. Daca cineva ar fi meritat sa castige acest meci, aceasta ar fi fost echipa mea. Orice este posibil in aceasta grupa", a spus Emilio Ferrera, antrenorul lui FC Bruges. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.